Online pomoc Všetky odpovede na vaše otázky
FAQ
Kategórie Obľúbené témy
Kategórie
Obľúbené témy
Späť

Prečo profil niektorého z používateľov zmizol?

V nasledujúcich riadkoch isto nájdete vysvetlenie:

*Túto osobu ste si zablokovali alebo ste ňou boli sami zablokovaní,
*Dotyčná osoba odstránila alebo pozastavila svoj profil,
*Náš moderačný tím daný profil vymazal, pretože nebol v súlade s našimi Všeobecnými obchodnými podmienkami.

Zobrazí sa poznámka, ktorá vám poskytne nápovedu, fotografia sa nahradí sivým piktogramom s vysvetľujúcou správou, ktorá objasní situáciu, keď na ňu kliknete.

Profil a používateľské meno zostanú viditeľné 15 dní (6 mesiacov pri pozastavení), potom sa všetko automaticky vymaže (zoznam, odoslané a prijaté správy, návštevy, lajky…)

Odpovedajú tieto informácie na vašu otázku?
Áno Nie
Ďakujeme, že ste navštívili stránku online Pomoci. Príjemné prehliadanie!

Odporúčame vám, aby ste sa obrátili na náš Zákaznícky servis, ktorý odpovie na vašu otázku.